12:16 02.08.2018

"МАУ" в жовтні запустить рейси з Києва в Домінікану, в грудні - в Гоа

3 хв читати
"МАУ" в жовтні запустить рейси з Києва в Домінікану, в грудні - в Гоа

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") з 25 жовтня 2018 року відкриває пряме повітряне сполучення між Києвом і Ла-Романою (Домінікана), а з 27 грудня - в Гоа (Індія).

Як повідомила прес-служба авіаперевізника, польоти в Домінікану виконуватимуться щопонеділка і щочетверга з інтервалом у десять днів.

"МАУ" також оптимізує розклад зимового сезону 2018/2019 років.

Зокрема, з 20 грудня авіакомпанія збільшить частотність рейсів між Києвом і Бангкоком до шести на тиждень, Києвом і Стамбулом - до трьох щоденних рейсів.

Водночас інтенсивність польотів між Києвом та Алмати буде знижено з семи до чотирьох, а між Києвом і Астаною - до трьох рейсів на тиждень.

"У зимовий період буде незначно скорочено частотність на таких європейських напрямках із Києва, як Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага та Відень. Частотність далекомагістральних рейсів до Пекіна і Торонто скоротиться на один і два рейси на тиждень відповідно", - зазначають у прес-службі компанії.

Також заплановано незначне скорочення польотів до Тель-Авіва, Баку, Єревана, Тбілісі, Аммана й Тегерана.

Із регіонів України виконуватиметься менша кількість прямих міжнародних рейсів з Івано-Франківська до Валенсії та Аліканте, а також зі Львова до Мадрида.

На внутрішніх рейсах із Києва до Харкова та Львова виконуватиметься на один рейс на тиждень менше.

"Рішення про оптимізацію зимового розкладу ухвалено за підсумками ретельного вивчення потенційного попиту на окремих напрямках та оцінки економічного ефекту. Так, збільшення інтенсивності польотів між Києвом і Бангкоком у зимовий період продиктоване зростанням інтересу до цього напрямку з боку і пасажирів з України, і туристів із Європи, які подорожують транзитом через Київ", - наводяться в повідомленні слова віце-президента "МАУ" з комерції Сергія Фоменка.

Рішення про скорочення частотності частини рейсів продиктоване вираженою сезонністю попиту, який знижується в зимову пору року, й тимчасовим скороченням флоту в зв'язку зі зміною покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери нового покоління, пояснюють у компанії.

Авіакомпанія "МАУ" заснована в 1992 році. Згідно з даними системи розкриття НКЦПФР і держреєстру, 100% прямо або опосередковано контролює кіпрська "Онтобет Промоушінз Лімітед", бенефіціари якої не розкриваються.

"МАУ" виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень, її парк налічує 45 літаків різних модифікацій, зокрема 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 року. Середній вік парку "МАУ" становить 11,3 року. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (KBP).

Авіакомпанія у 2017 році перевезла майже 7 млн пасажирів, що на 16,4% перевищує показник 2016 року. Частка транзитних пасажирів на регулярних рейсах "МАУ" в 2017 році сягнула 54,1%. Авіакомпанія виконала 56,4 тис. рейсів, що на 16,6% більше, ніж у 2016 році. Коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел становив 80%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Біля Дніпра дві пожежі після ракетного удару РФ, пошкоджений інфраструктурний об'єкт - ОВА

Боррель: Ми повинні дістати Patriot з ангарів, де вони стоять "про всяк випадок", і передати їх Україні

Сирський і головком Об'єднаних сил НАТО в Європі Каволі обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою

Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

ЗСУ знищили низку об'єктів на військовому аеродромі в Джанкої - ГУР

Ворог намагається захопити Часів Яр, закидає місто КАБами й не зважає на свої втрати - ОСУВ "Хортиця"

Найближчі дні в Україні будуть прохолодними та дощовими, в суботу подекуди нічні заморозки

Армія РФ завдала ракетного удару по Дніпровському району, є постраждалі, зафіксовано загоряння - голова ОВА

Кулеба - союзникам: Системи Patriot і SAMP/T потрібні вже сьогодні для порятунку життя людей і економіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА