12:33 03.08.2018

740 іноземцям заборонено в'їзд до України через незаконне відвідування тимчасово окупованих територій

1 хв читати
740 іноземцям заборонено в'їзд до України через незаконне відвідування тимчасово окупованих територій

Співробітники Державної прикордонної служби України в разі виявлення осіб, які незаконно відвідують тимчасово окуповані території АР Крим, Донецької та Луганської областей, реагують відповідно до законодавства та виносять постанови про заборону в'їзду до України терміном на 3 роки.

"Варто зазначити, що за цією самою статтею з початку року співробітники Держприкордонслужби склали протоколи на 600 чоловік. Також через незаконний перетин кордону в закритих пунктах пропуску прийнято рішення стосовно заборони в'їзду на територію України терміном на 3 роки 740 іноземцям", - повідомляє в п'ятницю прес-служба Держприкордонслужби України.

У прикордонному відомстві України ще раз звертають увагу українських громадян та інших держав, що порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповані території Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей через закриті урядом України пункти пропуску, залежно від обставин, передбачають кримінальну (ст. 332 -1 КК Україна) й адміністративну (ст. 204-1 і ст. 204-2 КУпАП) відповідальність.

"Ці території є невід'ємною частиною України, на які поширюється дія Конституції та законів України", - наголошують у Держприкордонслужбі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА