11:59 07.08.2018

У справі про замах на вбивство радника мера Херсона Гандзюк може з'явитися ще один підозрюваний - Князєв

1 хв читати

 Глава Національної поліції України Сергій Князєв заявляє, що, можливо, з'явиться ще один підозрюваний у справі про замах на в. о. керуючого справами виконкому Херсонської міськради, радника мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк.

"Щодо одного з резонансних правопорушень, скоєних у державі 31 липня, - про замах на життя громадянки Гандзюк. Звертаюся до журналістської спільноти. Сьогодні вранці я отримав постанову слідчого про надання дозволу на розголошення таємниці досудового розслідування ... І хочу, щоб нам громадяни журналісти допомогли встановити особу ще одного майбутнього підозрюваного у справі", - сказав С.Князєв на брифінгу у вівторок у Києві.

Він зазначив, що поліція отримала відповідний матеріал "про підозру одному з невідомих громадян".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", журналістам продемонстровано відео, на якому зображений можливий майбутній підозрюваний.

Як повідомлялося, 31 липня вранці в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою співробітницю міськради К.Гандзюк біля її будинку. Постраждалу з опіками доправили до місцевої лікарні, але незабаром перевели до медзакладу Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА