12:45 07.08.2018

У Мелітополі створять підрозділ патрульної поліції

2 хв читати
У Мелітополі створять підрозділ патрульної поліції

У м. Мелітополі Запорізької області створять спеціалізований підрозділ патрульної поліції, заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"Національна поліція ухвалила рішення створити спеціалізований підрозділ патрульної поліції у важливому адміністративному центрі нашої держави, в Приазов'ї - в місті Мелітополі", - повідомив С.Князєв на брифінгу у вівторок у Києві.

За його словами, аналогічні підрозділи поточного року відкрили в містах Ізмаїлі Одеської області, Білій Церкві Київської області, Умані Черкаської області, Ковелі Волинської області.

За словами глави Нацполіції, патрульна поліція обслуговуватиме, зокрема, траси міжнародного значення Харків-Сімферополь-Севастополь у межах території, яку контролює український уряд, і трасу Одеса-Миколаїв-Новоазовськ.

С.Князєв наголосив, що створення такого підрозділу в Приазов'ї давно назріло.

Заступник голови Національної поліції України - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич зазначив на брифінгу, що поліцейські в Мелітополі сприятимуть підвищенню безпеки в публічних місцях. "Після запуску цього підрозділу в нас будуть на всіх дорожніх артеріях півдня країни поліцейські, які гарантуватимуть публічну безпеку", - сказав він.

За словами начальника департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євгенія Жукова, в Мелітополі працюватимуть 150 осіб. "Це у нас буде 17 екіпажів, які працюватимуть в місті, а також на трасах. Вони працюватимуть у 9 районах міста, і на трасах вони співпрацюватимуть із поліцією Донеччини, поліцією Херсонщини та Кримськими підрозділами поліції, які стоять біля постів Чонгар" , - сказав він на брифінгу.

Начальник департаменту також наголосив, що зарплата у поліцейських буде від 8 тис. грн і вище. "Зарплата поліцейського становитиме 8 тис. грн. Це мінімальна заробітна плата", - сказав Є.Жуков.

Мелітополь із населенням 164,8 тис. осіб є другим за розміром містом Запорізької області після обласного центру, одним із п'яти міст обласного значення. У масштабах усієї України Мелітополь є 32-м за чисельністю населення містом. Населення мелітопольської агломерації, що охоплює, крім самого міста, Мелітопольський, Якимівський і Приазовський райони, становить 288 тисяч осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

На авдіївському напрямку за добу відбито 23 атаки окупантів

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА