14:10 14.08.2018

У поліції не виключають провокацій напередодні та під час святкування Дня Незалежності України

1 хв читати

Національна поліція України готова протидіяти будь-яким можливим провокаціям під час святкування Дня Незалежності України 24 серпня та підготовки до нього, заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

"Не виключаємо, що цього року можливі спроби провокацій як напередодні урочистостей, так і під час їх проведення... Для гарантування безпеки залучатимуть усі сили поліції. Їхню координацію здійснюватимуть ситуаційні центри поліції, які почнуть працювати вже 22 серпня", - повідомив О .Фацевич під час селекторної наради у вівторок у Києві.

Як повідомляє департамент комунікації Нацполіції, О.Фацевич наголосив, що для підвищення заходів безпеки співробітники поліції взаємодіятимуть зі співробітниками Служби безпеки України та Управлінням державної охорони. Він зауважив, що в забезпеченні правопорядку буде задіяно і військовослужбовців Національної гвардії.

За словами О.Фацевича, заплановано понад тисячу урочистих заходів, в яких візьмуть участь орієнтовно 700 тисяч громадян.

У свою чергу перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив про необхідність чіткої координації дій усіх підрозділів МВС для ефективного співробітництва щодо забезпечення правопорядку під час святкувань 27-ї річниці Незалежності України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА