08:32 16.08.2018

У Києві через негоду заблоковано рух деяких видів громадського транспорту

1 хв читати
У Києві через негоду заблоковано рух деяких видів громадського транспорту

Вранці у четвер через сильний дощ і негоду для киян залишаються недоступними деякі види громадського транспорту, інформує департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Так з 5.00 на вул. Довженка - вул. Теліги через повалення двох дерев заблоковано виїзд тролейбусів із депо №2 та рух тролейбусів маршрутів №№22, 27, 30. Рух тролейбусів №2 у напрямку м. Шулявська, тролейбусів №№22, 27, 30 до Індустріального шляхопроводу, і тролейбусів маршруту №30 "вул.Милославська -ст.Зеніт".

На місці працюють екстрені служби міста, "зазначається в повідомленні департаменту транспортної інфраструктури на сторінці в соцмережі Facebook.

Також в інформації зазначається, що з 6.15 на вул.Глибочицька, 72 у напрямку вул. Старовокзальна заблоковано рух трамваїв маршруту № 18 через занесення трамвайних шляхів піском. Тривають відновлювальні роботи.

"З 5.50 на вул. Визволителів, 7 у напрямку Дарницької площі проїжджу частину було залито водою, рух заблоковано для 29, 50, 50 тролейбусних маршрутів. Рух відновлено о 6.25", - зазначено в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА