08:32 21.08.2018

Брат Чарлі Роулі, який отруївся в Еймсбері, повідомив про нову госпіталізацію родича через проблеми із зором

2 хв читати

Британець Чарлі Роулі, який отруївся нервово-паралітичною речовиною "Новачок" в Еймсбері, знову потрапив до лікарні. Через місяць після виписки з районного шпиталю в Солсбері у нього почалися проблеми із зором, розповів газеті The Guardian старший брат Роулі Метью.

На даний момент його родич, як уточнив співрозмовник видання, знаходиться в відділенні інтенсивної терапії в лікарні, яка займається проблемами із зором. Госпіталізований Роулі, за його словами, був у вихідні. Зір британця в цей період продовжував погіршуватися, зазначив Метью.

"Він якось сказав мені, що тепер не може бачити - у нього все розпливається перед очима. Це не дуже добре", - розповів The Guardian родич Роулі. Його брат, як упевнений Метью, "вибитий з колії": "Його подруга померла, він тільки вийшов з коми. І тепер, коли його виписали з відділення інтенсивної терапії, він раптово знову повернувся туди", - повідомив співрозмовник видання. У лікарні братові Роулі, за його словами, сказали, що Чарлі був госпіталізований з якимись проблемами. Які саме погіршення здоров'я спостерігаються у британця в госпіталі не пояснили.

Відповісти, чи пов'язана нинішня госпіталізація з отруєнням в Еймсбері, Метью не зміг. "Я не лікар. Я не можу сказати", - додав він, звернувши проте увагу на те, що ці дві події відбулися в досить короткий проміжок часу.

У районному госпіталі Солсбері, коментуючи інформацію стосовно госпіталізації Роулі, повідомили, що не можуть говорити про окремі випадки, але підкреслили, що наразі лікування від отруєння "Новачком" в лікарні нікому не надають, зазначає The Guardian.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА