19:57 21.08.2018

Справу про вбивство Ноздровської розглядатиме Ірпінський міський суд

1 хв читати
Справу про вбивство Ноздровської розглядатиме Ірпінський міський суд

Обвинувальний акт щодо Юрія Россошанського, якого обвинувачують у вбивстві правозахисниці, юриста Ірини Ноздровської, надійшов до Ірпінського міського суду Київської області.

"21 серпня 2018 року до Ірпінського міського суду Київської області з Вишгородського районного суду Київської області за рішенням Апеляційного суду Київської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням Россошанського Юрія Вікторовича у скоєнні кримінального злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство)", - повідомляється на сайті Ірпінського міського суду.

Автоматизована система суду визначила колегію суддів. Розгляд справи розпочнеться в середу, 22 серпня, о 13.45, в приміщенні Ірпінського міського суду.

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровську, яка проживала в селі Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня 2018 року. Було відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

8 січня стало відомо про затримання підозрюваного в цьому злочині. Ним є Ю.Россошанський, батько Дмитра Россошанського, засудженого в травні 2017 року на 7 років за смертельну ДТП, в якій у вересні 2015 року загинула сестра І.Ноздровської Світлана Сапатинська.

Ю.Россошанського було заарешовано.

15 серпня прокуратура Київської області направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо Ю.Россошанського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА