18:28 24.08.2018

Кличко: В українців змінилося сприйняття незалежності

1 хв читати
Кличко: В українців змінилося сприйняття незалежності

Одна з основних і важливих речей, що змінилася в українському суспільстві, - це сприйняття і ставлення людей до незалежності України, повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличко.

"Для мене персонально і, я бачу, для багатьох українців, змінилося відчуття того, що таке незалежність", - сказав Кличко.

Він відзначив, що сьогодні українці мають нові орієнтири.

"Бути сильною державою, незважаючи на перепони, які є, незважаючи на велику загрозу, яка є, зберегти єдність, зберегти сильну Україну і довести, що ми – європейська держава. Наша мета - бути частиною європейської родини, співтовариства країн, що мають розвинену інфраструктуру і високі стандарти життя", - говорить мер Києва.

Він також зазначив, що радий бути політиком, який "не лише на словах, а справами втілює зміни в столиці".

"Люди можуть побачити, відчути зміни, які відбуваються. Це і велика кількість оновлених парків, 19 нових дитячих садків за 4 роки. Ще  8 додасться до кінця цього року. Це і нові школи. І близько 800 кілометрів капітально відремонтованих доріг вже буде загалом до кінця 2018-го. Це ключові речі, які змінюють наше місто. Я переконаний, що усі реформи починаються зі столиці і Київ показує приклад іншим містам", - відзначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА