13:53 25.08.2018

У Києві на Хрещатику вранці горів ресторан

1 хв читати
У Києві на Хрещатику вранці горів ресторан

Ресторан, розташований на першому поверсі будівлі на вул. Хрещатик, 12, у центрі Києва та в прибудові до нього, горів у суботу вранці, загиблих і постраждалих унаслідок спалаху немає, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як наголошується в повідомленні, інформація про пожежу надійшла рятувальникам о 7.38. "Прибувши на місце виклику о 7:44, пожежники з’ясували, що загоряння виникло на 1-му поверсі 7-поверхового адміністративної будівлі на кухні ресторану на площі 15 кв. м з частковим розповсюдженням вогню на дах 1-поверхової прибудови", - йдеться в повідомленні.

При цьому повноцінно гасити загоряння рятувальники не могли через те, що тривалий час не вдавалося відключити електропостачання в будинку й час від часу від електричної проводки з напругою 380 вольт ішли іскри. "Рятувальники не давали займанню розповсюдитися на велику площу. Після того, як представники "ДТЕК Київські електромережі" о 09:44 вимкнули живлення будинку, пожежники почали повноцінне гасіння пожежі. О 9:56 пожежу було ліквідовано", - розповіли в ДСНС.

Унаслідок займання було пошкоджено електропроводку, частково згоріло та розібрано 20 кв. м даху прибудови. Травмованих і загиблих немає. Причина виникнення пожежі з’ясовується. На місці пожежі працювали три одиниці техніки та близько 15 членів особового складу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА