08:14 28.08.2018

Правоохоронці затримали сімох "телефонних терористів"

1 хв читати
Правоохоронці затримали сімох "телефонних терористів"

Співробітники Служби безпеки України затримали сім осіб, які здійснили завідомо неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру в різних регіонах України, повідомив прес-центр СБ України.

Як наголошується, в Хмельницькому затримали місцевого жителя, який нібито "замінував" одну з банківських установ міста. У Миколаївській області правоохоронці затримали ще одного аноніма, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, повідомив про підготовку теракту. Іншого неповнолітнього "псевдомінера" викрили в Дніпрі - зловмисник повідомляв про нібито замінування школи.

Також затримали лже-мінера і в Одесі, який повідомляв про "замінування" гаража і школи. Ще затримали одного зловмисника, який напередодні Дня Незалежності повідомляв про "замінування" Одеського залізничного вокзалу.

"Ще один анонім "зі стажем" під дією алкоголю погрожував підірвати один з райвідділів поліції. Ним виявився місцевий безхатько, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за "мінування" супермаркету, спортмайданчика і Інтернет-кафе", - сказано в повідомленні.

Наразі за всіма фактами порушено кримінальні виробництва, затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

Україна отримала зброю від деяких партнерів із дозволом завдавати ударів по Росії - глава МЗС Латвії

Майно ексміністра освіти України Табачника та митрополита РПЦ Лазаря передано в управління держави

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА