12:38 28.08.2018

Держслужба зайнятості планує з 2019 року впровадити інститут "кар'єрного радника"

2 хв читати
Держслужба зайнятості планує з 2019 року впровадити інститут "кар'єрного радника"

Державна служба зайнятості України планує з 1 січня 2019 року впровадити в центрах зайнятості інститут кар'єрного радника, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

"Учасники зустрічі, зокрема, обговорили питання щодо впровадження з 1 січня 2019 року в діяльність Державної служби зайнятості інституту "кар'єрного радника", - йдеться в повідомленні за результатами зустрічі представників відомства з представниками Міжнародної організації праці (МОП).

Згідно з повідомленням, кар’єрний радник – співробітник центру зайнятості, який забезпечуватиме організацію надання послуг особам, які шукають роботу, зареєстрованим безробітним, і здійснює супровід таких людей з метою їх подальшого працевлаштування.

Зазначається, що за підсумками зустрічі було досягнуто домовленості про надання експертами МОП практичних рекомендацій на основі найкращого міжнародного досвіду фахівців Держслужби зайнятості щодо посадових обов'язків "кар'єрних радників", їх підготовки, співпраці з іншими структурними підрозділами для розвитку сервісної служби.

"Ми поставили перед собою завдання докорінно реформувати підходи в наданні послуг із працевлаштування. Вони мають бути адресними й індивідуальними, вирішувати проблеми кожної людини, бути гнучкими й адаптованими до сучасних викликів на ринку праці", - йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби зайнятості з посиланням на заступника голови Служби зайнятості Юлію Жовтяк.

Зазначається, що наступним кроком співпраці в цьому напрямі є робоча поїздка експерта МОП Валлі Корбанезе до Рівненської області, а саме до Сарненського районного центру зайнятості, який нині є одним із пілотних центрів, де здійснюється апробація "кар'єрних радників".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА