20:22 02.09.2018

У Миколаєві затримано підозрюваного у вбивстві вченого Шитюка

1 хв читати
У Миколаєві затримано підозрюваного у вбивстві вченого Шитюка

Миколаївські поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві професора університету, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Підозрюваним виявився 25-річний житель Миколаївського району. Сьогодні його затримали оперативники управління карного розшуку та Центрального відділу поліції неподалік від місця проживання. Зараз усі обставини злочину з'ясовують слідчі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, жителя Миколаївського району правоохоронці затримали на зупинці громадського транспорту. 25-річний чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Як з'ясували поліцейські, смертельні ножові поранення зловмисник завдав потерпілому через раптово виниклої сварки на ґрунті особистих взаємин.

"На тілі 65-річного потерпілого експерти виявили численні ножові поранення в області шиї, спини і грудей", - інформують у відомстві.

Крім того, злочинець забрав деякі речі потерпілого з місця події.

Слідче відділення Центрального відділу поліції порушило кримінальне виробництво за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 15 років до довічного ув'язнення.

Раніше в Центральному відділі поліції ГУНП в Миколаївській області повідомляли, що 1 вересня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в квартирі на пр.Центральному знайдено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Ним виявився відомий учений і дослідник Голодомору Микола Шитюк.

Тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА