20:14 07.09.2018

Денісова просить Дезіре і Москалькову сприяти виїзду на лікування до Києва засудженого в Криму журналіста Семени

1 хв читати
Денісова просить Дезіре і Москалькову сприяти виїзду на лікування до Києва засудженого в Криму журналіста Семени

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлема Дезіре і уповноваженого до РФ із прав людини Тетяні Москалькової з проханням сприяти у виїзді на лікування до Києва засудженому в Криму журналісту Миколі Семені.

"Рік тому на території окупованого Криму Миколу Семену засудили і позбавили права на професію, яка є суттю його життя і якою він займається понад 50 років ... Зараз мене непокоїть стан його здоров'я: він має захворювання хребта і серця", - написала Л.Денісова на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Вона зазначила, що М.Семені можуть надати кваліфіковану медичну допомогу в столиці України. Так, Київський інститут нейрохірургії надіслав йому офіційне запрошення, а журналіст, у свою чергу, звернувся до управління кримінальної інспекції Федеральної служби виконання покарань Росії у м. Сімферополь з проханням дозволити йому виїхати на лікування.

"Але існують ризики, що йому відмовлять. Саме тому, я звернулася до представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлема Дезіре і до уповноваженого у РФ з прав людини Тетяни Москалькової з проханням посприяти виїзду Миколи Семени на лікування до Києва", - повідомила Людмила Денісова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА