11:05 08.09.2018

Порошенко привітав Вінницю, Дніпро, Житомир, Луцьк, Луганськ і Миколаїв із Днем міста

2 хв читати
Порошенко привітав Вінницю, Дніпро, Житомир, Луцьк, Луганськ і Миколаїв із Днем міста

Президент України Петро Порошенко привітав низку обласних центрів України з Днем міста.

"Вінниця, Житомир, Луцьк, Луганськ і Миколаїв – сьогодні п'ять прекрасних і неповторних українських міст відзначають День народження. Від заходу до сходу, від півночі і до півдня – Україна єдина", - написав П.Порошенко на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук у суботу.

Крім того, на сайті президента України розміщено привітання П.Порошенка з нагоди чергової річниці з дня утворення міста Дніпро.

Пізніше цього дня, перебуваючи з візитом у Вінниці та виступаючи зі сцени в рамках урочистих заходів з нагоди Дня міста, П.Порошенко ще раз привітав зі сцени міста Дніпро, Миколаїв, Луцьк, Житомир і окупований Луганськ.

"Але окремо я хочу привітати Луганськ, який перебуває зараз на окупованій території. І я хочу сказати, що ми зробимо все можливе – і хай нас почують луганчани – для того, щоб ми повернули святкування Дня українського міста Луганськ разом з українським суверенітетом і разом з українським прапором", - сказав президент України

Як повідомляє прес-служба президента України, П.Порошенко також привітав свою дружину Марину Порошенко з 34-ю річницею весілля.

"8 вересня для мене особисто є величезним святом – 34 роки тому у мене з Мариною було весілля. І сьогодні ми святкуємо річницю нашого весілля", - сказав він.

Під час прогулянки вулицями Вінниці президент України разом з дружиною послухали місцевих музикантів, які виконали мелодію з фільму "Ромео і Джульєтта".

У свою чергу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який з 2006 до 2014 року був мером Вінниці, з нагоди Дня міста написав на своїй сторінці у "Фейсбук": "Пишаюся містом, в якому мав честь 8 років працювати міським головою! Зі святом, дорогі мешканці! Завдяки вашій довірі та підтримці ми змінили Вінницю. Завдяки підтримці всіх українців ми змінимо Україну", - зазначив прем'єр.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, В.Гройсман також відвідав цього дня Вінницю, де, виступаючи на урочистостях спільно з президентом України, наголосив, що "влада почала поважати громадян, і в такому об'єднанні ми можемо робити свою справу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

115-та ОМБр спростувала інформацію про те, що бригада відповідальна за крах оборони в районі Очеретиного

У Криворізькому районі ППО збила безпілотник

У Золотій Балці в результаті обстрілу постраждав мирний житель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА