14:20 08.09.2018

СМИ повідомляють про бігаючу з ножем жінкою в британському місті Барнслі

1 хв читати
СМИ повідомляють про бігаючу з ножем жінкою в британському місті Барнслі

Поліція в місті Барнслі в південній частині Великої Британії Йоркшир намагається нейтралізувати жінку з ножом, яка намагається напасти на прохожих, повідомляє в п'ятницю інтернет-портал британської газети Daily Star.

Видання з посиланням на свідків пише, що жінка з "великим ножем" біжить по дорогах, "кричить по-арабські" і намагається нападати на зустрічних людей. Деякі свідки того, що відбувається, повідомляють про ще одну жінку та чоловікоа, "що мають прі собі нож-мачете".

У свою чергу поліція Південної Йоркшири через Twitter повідомила про "серйозний інцидент": "У березні цього року посилюється присутність поліції із-за серйозної аварії. Люди просять проявити пильність та повідомляти про будь-які проблеми по номеру 101 (поліція)".

В Twitter місцевої радіостанції говориться: "Проявляйте обережність, якщо ви направляєтесь до центру Барнслі із-за жінок з ножем, покупці шукають місця для відпочинку в магазинах, вони закриті, на місці працює поліція".

Пізніше поліція повідомила, що у зв'язку з інцидентом був затриманий один чоловік. В заяві також говориться про одного потерпілого "з незначними травмами".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА