16:40 12.09.2018

Суд заарештував "екс-заступника голови Севастопольської міськдержадміністрації" Кизименка

1 хв читати

Херсонський міський суд заарештував "колишнього заступника голови Севастопольської міської державної адміністрації" Олега Кизименка, підозрюваного в державній зраді, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Херсонський міський суд в особі слідчого судді Ярослава Мусулевського заарештував затриманого в Краматорську колишнього заступника голови Севастопольської адміністрації О.Кизименка, підозрюваного у державній зраді", - написала Л.Сарган в соцмережі Facebook у середу.

У прес-центрі Служби безпеки України поінформували, що в 2014 році "після незаконної анексії Криму українського чиновника було призначено заступником мера Севастополя". Він передавав представникам "країни-агресора службову документацію та сприяв окупаційній владф, зокрема в діяльності російських спецслужб і збройних формувань РФ проти України". У травні 2015 року його було позбавлено цієї посади.

Співробітники СБУ затримали зловмисника під час його прибуття в приватних справах на підконтрольну українській владі територію Донецької області. Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА