19:38 17.09.2018

Coca-Cola зацікавилася виробництвом напоїв з марихуаною

1 хв читати
Coca-Cola зацікавилася виробництвом напоїв з марихуаною

Компанія Coca-Cola веде переговори з канадським виробником марихуани Aurora Cannabis Inc. і розглядає можливість почати виробництво безалкогольних напоїв на основі канабісу, повідомляє Bloomberg.

У Coca-Cola підтвердили, що вивчають ринок, але нагадали, що поки жодних рішень не прийнято. Як підкреслюється в заяві компанії, Coca-Cola виявляє інтерес до можливості використання в продукції каннабідіола - це речовина з групи канабіноїдів, що міститься в коноплях і не володіє психоактивною дією.

Як вважає агентство, новим продуктом може стати напій, що позиціонується як елемент здорового способу життя, полегшує біль, знімає роздратування і спазми.

Якщо сторони дійдуть згоди, Coca-Cola стане першим великим виробником безалкогольних напоїв, який увійде на ринок товарів, пов'язаних з марихуаною.

Як нагадує The New York Post, повідомлення про можливу співпрацю Coca-Cola і Aurora з'явилися на тлі зростання числа штатів США, готових легалізувати марихуану, а також напередодні повної її легалізації в Канаді.

Раніше пивоварна компанія Molson Coors оголошувала про намір відкрити виробництво напоїв на основі марихуани разом з Hydropothecary Corp, а відомий пивний гігант Corona інвестував $ 4 млрд у виробника марихуани Canopy Growth.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА