14:12 21.09.2018

В Одесі затримали розбійників, які пограбували та поранили інкасаторів

1 хв читати
В Одесі затримали розбійників, які пограбували та поранили інкасаторів

 В Одесі правоохоронці затримали зловмисників, які вчинили збройний напад на працівників компанії, що здійснює обслуговування терміналів поповнення мобільного зв'язку, й поранила двох із них.

О 12:00 оперативний план "Сирена" знято, зловмисників затримали", - написав радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Пізніше цього дня в ефірі телеканалу "112. Україна" він повідомив, що наразі відомості за цим фактом вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України "розбій". Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Раніше цього дня відділ комунікації поліції в Одеській області повідомив, що двоє невідомих із використанням травматичної зброї скоїли напад на автомобіль працівників компанії, яка здійснює обслуговування терміналів поповнення мобільного зв'язку в Приморському районі Одеси. В результаті двоє співробітників приватної фірми дістали поранень.

У місті було введено оперативні плани "Сирена" та "Грім".

Р.Форостяк в ефірі телеканалу "112. Україна" підтвердив, що зловмисники вкрали 200 тис. грн у співробітників приватної фірми, яка поповнює готівкою термінали мобільного зв'язку.

"Інкасатори, які дістали тілесних ушкоджень, отримали медичну допомогу, й наразі їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА