10:47 26.09.2018

Подружня пара дістала поранень під час обстрілу села Саханка на Донеччині з АГС-17

1 хв читати
Подружня пара дістала поранень під час обстрілу села Саханка на Донеччині з АГС-17

Бойовики на Донбасі протягом 25 вересня здійснили 24 обстріли, зокрема із заборонених Мінськими угодами 82 мм мінометів, а Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала обстріл села Саханка (Новоазовський р-н, Донецька обл.) з АГС- 17, унаслідок чого поранень дістали двоє місцевих жителів, повідомляє Українська сторона в СЦКК.

"25 вересня 2018 року СММ ОБСЄ зареєстровано обстріл населеного пункту Саханка із застосуванням АГС-17. За результатами обстрілу осколкові поранення дістало подружжя (чоловік та жінка), яке мешкає за адресою: вул. Жовтнева, 2", - йдеться в повідомленні СЦКК, оприлюдненому в середу вранці на сторінці прес-центру штабу Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

В Українській стороні Спільного центру з контролю та координації зазначають, що згідно з інформацією, доступною для широкого загалу та відображеною в інтернет-сервісі "Google Maps", поблизу Саханки розташовуються позиції збройних формувань бойовиків, відстань від яких до будівлі, яка піддалася обстрілу, становить від 1400 м до 1700 м.

"При цьому відстань до позицій Збройних сил України перевищує 2500 м. Прицільна дальність АГС-17 відповідно до тактико-технічних характеристик становить 1700 м. Тому висновок, хто саме причетний до обстрілу населеного пункту, очевидний", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА