17:22 27.09.2018

ICC Ukraine і портал "Україна арабською" запустили щоквартальний журнал арабською мовою

2 хв читати

Асоціація "Український національний комітет Міжнародної торговельної палати" (ICC Ukraine) спільно з інтернет-порталом "Украина по-арабски" випустила перший номер журналу "Україна арабською - Економічний вісник" арабською мовою для читача арабського світу.

Як повідомили видавці журналу на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер, номер запланований до випуску в січні, а надалі журнал виходитиме щоквартально.

Передбачається, що видання розповсюджуватиметься через дипломатичні представництва України в арабських країнах, посольствах арабських країн, акредитованих в Україні та ТПП 22 країн-членів Ліги арабських держав.

Учасники конференції зазначили, що сприяння МЗС України розповсюдженню журналу було зафіксовано в протоколі робочої наради від 21 лютого поточного року з питань співробітництва з країнами Африки та Близького Сходу.

У роботі з підготовки журналу брали участь ТОВ "Група Стенлі" і ТОВ "GSP".

Крім цього, фінансову підтримку першому випуску надали Укрексімбанк, НВП "5 елемент", "Рубіжанський картонно-тарний комбінат", ТОВ "Максімер", "Ай Ті Лінкс", "Керуюча компанія "Вітряні парки України", "Принц Туркі Груп", "Джі Ес Пі Груп".

Раніше ICC Ukraine зазначала, що наклад видання становитиме 1 тис. примірників.

Згідно з інформацією на порталі "Украина по-арабски", у вересні 2003 року було засновано "Українсько-арабський сайт", який з грудня 2011 року став інформаційним порталом "Украина по-арабски". Фінансову підтримку ресурс отримує через ГО "Украина по-арабски", а керівником ГО і головним редактором є Мохаммад Фараджаллах (Mokhammad Faradzhallakh).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА