08:34 29.09.2018

Двоє інкасаторів поранені, більше 3 млн грн викрадені під час нальоту на інкасаторську машину в Одесі

2 хв читати
Двоє інкасаторів поранені, більше 3 млн грн викрадені під час нальоту на інкасаторську машину в Одесі

В Одесі невідомі обстріляли автомобіль інкасаторської служби, поранили при цьому двох співробітників інкасаторської фірми, і забрали 3 млн гривень. З місця НП злочинці зникли, повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області в п'ятницю.

"Попередньо встановлено, що зловмисники, під час інкасації грошей, скоїли розбійний напад на співробітників приватної фірми, яка обслуговує пункти обміну валют. Заволодівши грошима в сумі понад три мільйони гривень, невідомі втекли на автомобілі іноземного походження. Під час нападу один інкасатор поранений в ногу, інший - в стегно. Постраждалі госпіталізовані", - йдеться в інформації

З метою затримання злочинців правоохоронці ввели в дію план "Сирена".

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, працівники кінологічної служби на чолі з керівниками поліції і прокуратури.

"Події кваліфіковані за ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

У прес-службі поліції Одеської області не уточнюють більш детальної інформації про місце події та інші подробиці НП.

У той же час місцеве інтернет-видання "Думська" повідомляє, що НП сталася приблизно о 20:00 в центрі Одеси, на розі Софіївської та Торгової. Розбійники, викравши велику суму, зникли на автомобілі "Лексус" бежевого кольору.

Крім того, з посиланням на інформацію міського відділу охорони здоров'я, в замітці уточнюється стан поранених інкасаторів: "У міському відділі охорони здоров'я кажуть, що стан одного вкрай важкий, він в операційній. У другого - середньої тяжкості".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА