20:09 30.09.2018

На Дніпрі в Запоріжжі перекинувся катер з трьома людьми на борту, один загинув, ще один госпіталізований

1 хв читати
На Дніпрі в Запоріжжі перекинувся катер з трьома людьми на борту, один загинув, ще один госпіталізований

В акваторії Запоріжжя з катера, що йшов на великій швидкості Дніпром, випали двоє осіб, один з яких отримав важкі поранення, потрапивши під гвинт плавзасобу, тіло другого постраждалого дістали з річки через кілька годин.

Як повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС у Запорізькій області, в неділю близько 13.00 в Запоріжжі у районі 9-го причалу перекинувся катер, в якому знаходилися 3 людей. Під час небезпечних маневрів двоє людей випали за борт судна.

На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС, водна поліція, рибінспекція.

Відомо, що одного постраждалого дістали з річки у важкому стані. За словами свідків, він потрапив під гвинт катера. На даний момент за його життя борються медики.

Як розповіли агентству в прес-службі ГУ ДСНС регіону, через більш ніж три години - о 16:40 - рятувальники підняли тіло другого пасажира катера.

У відкритому доступі було опубліковано відео, на якому свідок події - місцевий рибалка - стверджує, що бачив, як катер "крутився" на воді поблизу рибінспекції. Також він стверджував, що люди, які випали з катера, були в стані алкогольного сп'яніння, а в одному з постраждалих пасажирів він упізнав начальника Запорізького рибоохоронного патруля Дмитра Чайку.

Правоохоронні органи Запоріжжя поки не коментують подію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА