10:21 02.10.2018

У с. Нові Петрівці запрацювала система відеоспостереження

1 хв читати
У с. Нові Петрівці запрацювала система відеоспостереження

На території села Нові Петрівці (Вишгородський р-н) почали функціонувати 46 відеокамер, зокрема камери з функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків, повідомляє Відділ комунікації поліції в Київській області.

"Головна мета - безпека людей. Підвищити рівень громадської безпеки жителів села, не допустити правопорушень, а в разі їх вчинення - оперативно розкрити злочин за "гарячими слідами". Адже достатній рівень технічної оснащеності поліції в сучасних умовах - один із головних чинників ефективності її роботи", - йдеться в оприлюдненому у вівторок уранці повідомленні.

У поліції зазначають, що характерними особливостями технічного рішення впровадженої системи є те, що всі відеокамери підключені до обласної загальної системи "Безпечна Київщина".

"Така система відеоспостереження забезпечує наскрізний контроль транспортних потоків на магістралях столиці та Київської області, використання єдиних списків розшуку автомобілів і осіб, які перебувають у розшуку, реалізацією технологій розпізнавання автомобілів за державними номерними знаками", - інформують у відомстві.

В обласному главку поліції запевнили, що робота в цьому напрямі триває - незабаром такі камери відеоспостереження почнуть працювати на території всього району та міста Вишгорода.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА