11:41 02.10.2018

У портах окупованого Криму у вересні зафіксовано 16 суден-порушників

1 хв читати
У портах окупованого Криму у вересні зафіксовано 16 суден-порушників

До портів окупованого Росією Криму з 1 до 30 вересня зафіксовано візит 16 танкерів і вантажних суден-порушників, повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ).

Як повідомляє у вівторок прес-служба міністерства на сторінці в соцмережі Facebook, 15 суден-порушників були під прапором Російської Федерації та одне - під прапором Республіки Того. "Загалом ці судна здійснили 47 заходів до портів Феодосії, Севастополя та Керчі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на рейді в акваторіях портів Севастополя, Феодосії та Керчі, використовуваних для стоянки, зафіксовано 13 суден, серед яких 10 - під прапорами Російської Федерації та по одному під прапорами Туреччини, Молдови та Республіки Панама.

МінТОТ нагадує, що морські порти, розташовані на території окупованої АР Крим (Євпаторія, Керч, Севастополь, Феодосія, Ялта) закрито розпорядженням Кабінету Міністрів України № 578-р від 30 квітня 2014 року, і заходження суден під іноземними прапорами до закритих портів і терміналів є порушенням норм міжнародного права.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА