11:42 02.10.2018

ВС переніс розгляд оскарження НАБУ догани Холодницькому

1 хв читати
ВС переніс розгляд оскарження НАБУ догани Холодницькому

Верховний Суд України переніс на 18 грудня розгляд скарги Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) на рішення суду про відмову розглядати скаргу на рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) про накладення дисциплінарного стягнення на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького.

"Розгляд скарги НАБУ перенесено на 18 грудня", - повідомили у Верховному Суді агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок, додавши, що перенесення пов'язане з необхідністю долучення низки документів.

Як повідомлялося, 26 липня 2018 року КДКП рекомендувала винести догану й не звільняти керівника САП Н.Холодницького з посади за скоєний дисциплінарний проступок.

У свою чергу директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник констатував, що рішення КДКП не звільняти керівника САП, а винести йому дисциплінарне стягнення буде складно оскаржити, але НАБУ "не обмежиться цим і рухатиметься далі".

16 серпня ЗМІ повідомили, що НАБУ оскаржило у Верховному Суді догану Н.Холодницькому.

Водночас, як повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган інтернет-виданню "Українська правда", генпрокурор 16 серпня підписав наказ про догану керівнику Н.Холодницькому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА