08:15 07.10.2018

Прокурору ГПУ повідомлено про підозру

1 хв читати
Прокурору ГПУ повідомлено про підозру

Прокурору Генеральної прокуратури України, затриманому при отриманні хабара в $ 15 тис повідомили про підозру, повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

"Прокурору ГПУ, викритому в отриманні $ 15 тис неправомірної вигоди, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою")" - повідомили в НАБУ.

За даними слідства, підозрюваний вимагав $ 20 тис за укладення угоди про визнання винуватості з двома особами, підозрюваними у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України, на умовах призначення покарання і звільнення від його відбування з випробуванням.

"У разі відмови від "пропозиції" прокурор погрожував підозрюваним покаранням у вигляді позбавлення волі терміном 11-12 років", - відзначили в антикорупційному бюро.

"Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу, пов'язаного з триманням під вартою з альтернативою застави" - підсумували в НАБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА