20:00 07.10.2018

Влада Китаю розповіла в чому підозрює главу Інтерполу

1 хв читати
Влада Китаю розповіла в чому підозрює главу Інтерполу

У повідомленні партійної організації, яка розслідує злочини вищих чиновників, йдеться про те, що президент Інтерполу Мен Хуньвей підозрюється в порушенні закону на території КНР, повідомляє ABC. У Пекіні не пояснили, що конкретно зробив чиновник, щодо якого розпочато розслідування. Відомо, що Мен Хуньвей окрім роботи в Інтерполі трудиться заступником міністра громадської безпеки Китаю.

При цьому дисциплінарний орган КПК не уточнив, де саме зараз знаходиться Мен Хуньвей.

Раніше газета Parisien повідомила про те, що до Мена Хуньвея питання виникли через компанію, яка працює в сфері боротьби з кіберзлочинцями. Нібито заступник міністра міг незаконно сприяти їй в отриманні державних контрактів.

Про те, що Мен Хуньвей зник після поїздки у відпустку в Китай, повідомила його дружина, яка проживає у Франції. Вона звернулася в поліцію і повідомила, що чоловік не виходив на зв'язок з кінця вересня, а в останньому повідомленні надіслав фотографію ножа. Жінка припустила, що тим самим Мен Хуньвей хотів попередити її про якусь небезпеку.

З проханням владі Китаю вказати місцезнаходження чиновника звернулася і штаб-квартира Інтерполу в Ліоні. Саме після цього запиту в Пекіні повідомили про почате розслідування.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА