18:11 08.10.2018

Підозрюваному в отриманні $15 тис. хабара прокурору Генпрокуратури обрано цілодобовий домашній арешт

1 хв читати
Підозрюваному в отриманні $15 тис. хабара прокурору Генпрокуратури обрано цілодобовий домашній арешт

Солом'янський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці прокурору Генеральної прокуратури України, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Національного антикорупційного бюро України, таке рішення суд ухвалив 6 жовтня.

Водночас детективи НАБУ клопотали про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

Як встановило слідство, співробітник Генпрокуратури, старший прокурор групи прокурорів в одному з кримінальних проваджень, вимагав $20 тис. за укладення угоди про визнання винуватості з двома підозрюваними на умовах призначення їм покарання і звільнення від його відбування з випробувальним терміном.

"У разі відмови від "пропозиції" старший групи прокурорів погрожував підозрюваним покаранням у вигляді позбавлення волі на термін 11-12 років", - йдеться в повідомленні НАБУ.

5 жовтня прокурора затримали детективи НАБУ під час отримання $15 тис. неправомірної вигоди.

6 жовтня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП повідомили прокурору Генпрокуратури про підозру в скоєнні злочину за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА