10:10 09.10.2018

Хімзброї на військових складах у Чернігівській області немає

1 хв читати
Хімзброї на військових складах у Чернігівській області немає

Чернігівська обласна державна адміністрація заявляє про відсутність хімічної зброї на 6-му арсеналі боєприпасів у Чернігівській області, де в ніч на вівторок виникла пожежа.

"Усі служби, які входять до складу обласного оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, терміново зібралися в Чернігівській обласній державній адміністрації. Завдання - чітко скоординувати роботу з ліквідації пожежі, яка сталася на військових складах у селищі Дружба Ічнянського району, забезпечити евакуацію жителів 30 населених пунктів, розташованих у 16-кілометровій зоні події", - йдеться в повідомленні прес-служби Чернігівської обладміністрації.

Зазначається, що станом на 8:00 ранку евакуйовано 10,5 тис. місцевих жителів, зокрема пацієнтів Ічнянської районної лікарні. 30 лежачих хворих перевезли до лікарні в Парафіївці. Також оперативно вирішено питання евакуації маломобільних груп населення.

"Зараз вибухи тривають. Рятувальники запевнили, що хімічної зброї на військових складах немає. Рівень надзвичайної ситуації визначається", - наголошують в обладміністрації.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА