12:15 09.10.2018

Українця Панова етапують із Криму до Москви

1 хв читати
Українця Панова етапують із Криму до Москви

Громадянина України Євгена Панова, якого російські спецслужби обвинувачують у підготовці диверсій на Кримському півострові влітку 2016 року, етапували з Сімферопольського СІЗО до Москви, повідомляє брат Є.Панова Ігор Котелянець.

"Євгена Панова етапували із Сімферопольського СІЗО до Москви. Найімовірніше, до Лефортова. Наразі він тимчасово перебуває в Краснодарі", - написав І.Котелянець на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Він уточнив, що Є.Панова везуть до Росії, тому що 25 жовтня в Москві має відбутися засідання апеляційного суду, "де прокурор наполягає на збільшенні терміну ув'язнення до десяти з половиною років".

Як повідомлялося, ФСБ РФ 10 серпня 2016 року затримала жителя Запорізької області Є.Панова за начебто підготовку теракту в окупованому Криму

Адвокати Є.Панова заявили, що їхній підзахисний категорично заперечує свою провину. Брат Є.Панова І.Котелянець вважає, що Євгена викрали в Запорізькій області і вивезли до Криму. Захист українців звернувся до Слідчого комітету РФ із заявою про застосування до них тортур із метою отримання зізнань.

ГУР Міноборони України, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України спростували повідомлення про українських диверсантів і причетність затриманих до українських спецслужб.

13 липня 2018 року так званий верховний суд окупованого РФ Криму засудив Є.Панова до восьми років колонії суворого режиму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА