07:30 14.10.2018

У неділю в Києві будуть змінені маршрути руху громадського транспорту

2 хв читати
У неділю в Києві будуть змінені маршрути руху громадського транспорту

14 жовтня з 15:00 у зв'язку з проведенням масових заходів у центральній частині міста і відповідною забороною руху всіх видів транспорту вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Рух буде перекрито на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Льва Толстого до б-ру Тараса Шевченка), б-ру Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Володимирської до Бессарабської площі), вул. Хрещатик (на ділянці від Бессарабської площі до Європейської площі).

"14 жовтня з 15:00 до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 і автобусів маршрутів №№ 24, 114, 118" - йдеться в повідомленні.

У разі необхідності рух буде організовано наступним чином:

тролейбуси маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 відповідно від вул. Білицької, вул. Чорнобильської, вул. Смілянського, пл. Космонавтів до б-ру Тараса Шевченка за власним маршрутом, далі - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - б-р Тараса Шевченка, далі власної трасою;

автобуси маршруту № 114 від вул. Милославської до Гаванського моста за власним маршрутом, далі - вул. Набережно-Хрещатицька - вул. Хорива - вул. Почайнинська - вул. Григорія Сковороди - вул. Межигірська - вул. Електриків - вул. Набережно-Рибальська, далі за власним маршрутом;

автобуси маршруту № 118 від ст. м. "Чернігівська" до вул. Басейної за власним маршрутом, далі - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського (в зворотному напрямку: вул. Жилянська - вул. Шота Руставелі) - вул. Перемоги, далі за власним маршрутом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА