07:43 14.10.2018

У Борисполі на пропозиції хабара в $ 150 за перетин кордону України затримано громадянина Грузії

1 хв читати
У Борисполі на пропозиції хабара в $ 150 за перетин кордону України затримано громадянина Грузії

У суботу, 13 жовтня, в аеропорту "Бориспіль" затримано громадянина Грузії, який намагався незаконно перетнути територію України за хабар, повідомили в Військовій прокуратурі Центрального регіону України.

"Громадянин Грузії затриманий військовою прокуратурою в аеропорту "Бориспіль"... Зазначена особа намагалася без законних на те підстав проникнути в Україну, намагаючись передати неправомірну вигоду в сумі $ 150 старшому лейтенанту - заступнику начальника одного з відділів прикордонної служби "Бориспіль", - сказано в повідомленні на сайті відомства в суботу.

Затримання відбулося в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України спільно зі слідчими відділення поліції аеропорту "Бориспіль".

У прокуратурі зазначили, що іноземцю в той же день було відмовлено у пропуску через державний кордон України, за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція або обіцянка посадовій особі неправомірної вигоди).

Зараз тривають першочергові слідчі дії.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА