19:35 19.10.2018

Основною версією вибуху в квартирі батька координатора С14 Мазура є громадська діяльність сина

2 хв читати
Основною версією вибуху в квартирі батька координатора С14 Мазура є громадська діяльність сина

Основною версією вибуху в квартирі координатора націоналістичної організації С14 Сергія Мазура в м.Бориспіль Київської області, унаслідок чого постраждав його 61-річний батько, є його громадська діяльність, повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Як повідомляє в п'ятницю департамент комунікації Нацполіції України, під час оперативної наради під головуванням В.Аброськіна обговорювалися заходи, до яких вже вдалися поліцейські для встановлення обставин замаху на життя жителя Борисполя, в будинку якого вибухнула граната.

У рамках огляду місця події правоохоронці вилучили сліди і речові докази, що сприяють встановленню особи зловмисника і його затримання. Крім того, поліцейські провели подвірний обхід для виявлення можливих свідків цього злочину.

За словами В.Аброськіна, для розслідування цього злочину створено посилену слідчо-оперативну групу. До її складу увійшли досвідчені оперативники і слідчі.

"Члени групи розглядають дві версії скоєння злочину, основна з них - громадська діяльність сина потерпілого чоловіка", - зазначено в повідомленні.

"На сьогоднішній день можу сказати, що зібрана достатня доказова база, яка дозволяє мені стверджувати, що зловмисника буде встановлено найближчим часом", - зазначив В.Аброськін.

Як повідомлялося, в ніч на 10 жовтня 2018 року в м.Бориспіль Київської області в вікно квартири на другому поверсі невідомі кинули вибуховий пристрій, унаслідок чого 61-річний господар житла був госпіталізований. На момент вибуху в квартирі також перебували ще двоє членів сім'ї - дружина і син.

"Відомо, що зловмисники для здійснення свого задуму підставили драбину до будинку. Речові докази з місця події вилучено. Поліція кваліфікувала подію як замах на вбивство. Тривають оперативно-розшукові заходи", - повідомила поліція.

У цій квартирі проживає координатор націоналістичної організації С14 С. Мазур. Після інциденту він заявив, що його шукали невідомі за кілька днів до вибуху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА