08:50 23.10.2018

В Ер-Ріяді починає роботу форум Future Investment Initiative

1 хв читати
В Ер-Ріяді починає роботу форум Future Investment Initiative

В Ер-Ріяді починає роботу форум Future Investment Initiative, який цього року опинився в центрі уваги всього світу через події, що лежать за межами його порядку.

Форум, відомий як "Давос в пустелі", відбувається в столиці Саудівської Аравії 23-25 жовтня і мав би зібрати представницький склад учасників. Однак багато хто з них в останні тижні відмовилися від поїздки в Ер-Ріяд на тлі зникнення журналіста Джамаля Хашкаджі.

Про свою відмову брати участь у форумі, зокрема, оголосили міністр фінансів США Стівен Мнучін, міністр фінансів Франції Брюно Ле Мер і глава Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Від участі в форумі також відмовилися головний виконавчий директор банку JP Morgan Джеймі Даймон і голова ради директорів Ford Motor Білл Форд.

Дж.Хашкаджі, який працював оглядачем американського видання "Вашингтон пост", зник 2 жовтня після того, як увійшов в генконсульство Саудівської Аравії в Стамбулі. У суботу саудівське державне телебачення повідомило, що Дж.Хашкаджі, згідно з першими результатами розслідування, загинув унаслідок бійки в будівлі консульства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА