16:13 24.10.2018

Українські поліцейські проходитимуть підготовку за інтенсивною програмою поліції Австралії

2 хв читати
Українські поліцейські проходитимуть підготовку за інтенсивною програмою поліції Австралії

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту до коледжу Федеральної поліції Австралії домовився про проведення підготовки українських поліцейських за інтенсивною програмою Федеральної поліції Австралії, яка передбачає управління розслідуваннями тяжких злочинів.

"В українській поліції 140 тис. працівників. Наші ключові партнери в напрямі їх професійної підготовки - США, Канада та ЄС. Досвід Австралії в підготовці поліцейських кадрів, особливо в напрямі розслідування тяжких злочинів, буде цінним для українських правоохоронців", - наводить слова А.Авакова прес-служба МВС України в середу.

В інформації зазначається, що коледж австралійської Федеральної поліції розташований у місті Канберрі. В ньому проводять повну підготовку поліцейських кадрів - від рекрутів до старших офіцерів. Базовий рівень підготовки триває шість місяців. Подальша тривалість навчання варіюється залежно від обраної кваліфікації.

"Головний принцип роботи коледжу - навчання людей і передання практичних навичок. При цьому важливий культурний розвиток поліцейських. Після випуску курсантів наші співробітники продовжують спостерігати за випускниками через їхніх безпосередніх координаторів на місцях роботи", - сказала керівник Департаменту навчання і розвитку Федеральної поліції Австралії Кайлі Фловер.

За її словами, в австралійської поліції також є міжнародний навчальний центр у Джакарті (Індонезія). Центр забезпечує програмну підготовку для всіх міжнародних партнерів.

А.Аваков запросив представників поліцейського коледжу Австралії відвідати Академію патрульної поліції в Україні та допомогти в підготовці спеціалізованих навчальних програм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА