17:25 24.10.2018

У Секретній службі США заявили про перехоплення підозрілих посилок, призначених для Гілларі Клінтон і Барака Обами

1 хв читати
У Секретній службі США заявили про перехоплення підозрілих посилок, призначених для Гілларі Клінтон і Барака Обами

Секретна служба США повідомила в середу, що її співробітники перехопили дві підозрілі посилки, відправлені екс-держсекретареві США Гілларі Клінтон і колишньому американському президентові Бараку Обамі.

За інформацією служби, посилку, яку мали доставити до будинку Білла та Гілларі Клінтонів у передмісті Нью-Йорка, було перехоплено напередодні ввечері, а посилку для Б.Обами - в середу у Вашингтоні.

"Під час звичайної перевірки пошти ці посилки були відразу ідентифіковані як можливі вибухові пристрої, після чого з ними поводилися за інструкцією. Особи, які перебувають під захистом, не отримали посилок, і вони не мали ризику їх отримати", - цитує телеканал Fox News витяги з заяви Секретної служби.

Секретна служба розпочала розслідування події; їй сприяє місцева поліція.

Раніше деякі американські ЗМІ повідомили, що біля резиденції Клінтонів було знайдено вибуховий пристрій. Знахідку зробив технік, який перевіряв пошту.

Минулого понеділка в поштовій скриньці відомого інвестора та мільярдера Джорджа Сороса було також знайдено вибуховий пристрій. Приїхавши на місце, сапери здійснили примусовий вибух. Розслідуватиме подію ФБР.

Fox News зазначає, що резиденція Дж.Сороса розташована за 20 хвилин їзди від будинку подружжя Клінтонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА