14:51 26.10.2018

СБУ видворила з України "злодія в законі" на прізвисько Жоржикич із забороною в'їзду на три роки

1 хв читати

Служба безпеки України продовжує блокувати спроби спецслужб країни-агресора дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в Україні через діяльність "злодіїв у законі". Так, у жовтні з країни було видворено "злодія в законі" на прізвисько Жоржикич.

Як пояснив прес-центр СБУ, за наявною інформацією представники кримінальних кіл із Росії та країн Кавказу координують діяльність злочинних угруповань, які причетні до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів на території України. За задумом російських спецслужб, загострення криміногенної обстановки в Україні, особливо напередодні майбутніх президентських виборів, має призвести до падіння рівня довіри до державної влади та правоохоронної системи.

Зокрема, "злодії в законі" контролюють перерозподіл фінансових потоків від крадіжок, грабежів, розбійних нападів, викрадень автотранспорту, розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин. При цьому частина коштів, отриманих злочинним шляхом спрямовується на фінансування російсько-терористичних сил на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

У контексті ситуації, що склалася, в жовтні СБУ затримала та примусово видворила за межі України чергового "злодія в законі" на прізвисько Жоржикич. Оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл однієї з кавказьких країн нелегально прибув до південного регіону для встановлення контролю над частиною грошових потоків від грабежів, розбійних нападів, крадіжок, вимагання.

Співробітники СБУ затримали його в Одесі та примусово видворили за межі України з забороною в'їзду терміном на три роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА