18:34 26.10.2018

Бойовики в п'ятницю здійснили три обстріли позицій ОС , є поранений

2 хв читати
Бойовики в п'ятницю здійснили три обстріли позицій ОС , є поранений

Незаконні збройні формування в п'ятницю три рази порушили режим тиші в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС), поранень дістав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Російські окупаційні війська здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил. (...) Унаслідок ворожого вогню поранено одного українського військовослужбовця", - йдеться у вечірньому зведенні на сторінці прес-центру у Facebook.

Противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Кримського, Павлополя та Водяного.

"Підрозділи Об'єднаних сил, що обороняються, контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі та позиції. У всіх випадках відкриття вогню противником вживаються адекватні заходи, зокрема й превентивні", - наголосили у прес-центрі.

Шанхай. 26 октября. ИНТЕРФАКС - Запасы никеля, отслеживаемые Шанхайской фьючерсной биржей (SHFE), на этой неделе продолжили падение и сократились до минимума с июля 2015 года.

По данным торговой площадки, резервы никеля составляют 14,385 тыс. тонн, уменьшившись на 0,656 тыс. тонн (на 4,4%) по сравнению с прошлой пятницей.

Запасы алюминия уменьшились на 6,633 тыс. тонн (на 0,8%) - до 814,042 тыс. тонн. Это самый низкий объем за последние восемь месяцев, отмечает агентство Bloomberg.

Резервы цинка на этой неделе сократились на 5,063 тыс. тонн (на 9,5%) и составили 48,416 тыс. тонн, свинца - на 4,942 тыс. тонн (на 44,6%), до 6,139 тыс. тонн.

Между тем объемы меди на складах выросли на 8,154 тыс. тонн (на 5,8%) и достигли 148,943 тыс. тонн, олова - на 0,222 тыс. тонн (на 3,1%), до 7,395 тыс. тонн.

При этом объем резервов золота на SHFE за неделю уменьшился на 3,1% - до 744 килограммов, серебра - на 1,1%, до 1 млн 260,594 тыс. килограмм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 15 осіб - Синєгубов

Життю прем'єра Словаччини нічого не загрожує - віцепрем'єр

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА