09:01 27.10.2018

Наречена вбитого саудівського журналіста відмовилася відвідати Білий дім

1 хв читати
Наречена вбитого саудівського журналіста відмовилася відвідати Білий дім

Наречена вбитого саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі, громадянка Туреччини Хатідже Дженгиз, не прийняла запрошення президента США Дональда Трампа відвідати Білий дім. Про це повідомляє Reuters. Дженгиз зазначила, що її візит може "вплинути на громадську думку на його (Трампа) користь".

Жінка додала, що поки США не вживуть усіх заходів для розслідування вбивства Хашкаджі, вона не має наміру відвідувати Білий дім.

Хашкаджі працював в газеті The Washington Post, виступаючи з критикою влади Саудівської Аравії. Востаннє його бачили 2 жовтня, коли він увійшов в консульство королівства в Стамбулі, де мав забрати необхідні для весілля документи. Його наречену не пустили до будівлі, вона чекала нареченого біля входу в консульство.

Влада Саудівської Аравії офіційно визнала вбивство Хашкаджі тільки 20 жовтня. Місцезнаходження тіла журналіста досі невідомо. Турецька поліція 27 жовтня обстежила каналізацію навколо консульства Саудівської Аравії в пошуках тіла Хашкаджі, однак правоохоронці нічого не виявили.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА