09:09 28.10.2018

Творці "Сімпсонів" вирішили прибрати персонаж через скарги

1 хв читати
Творці "Сімпсонів" вирішили прибрати персонаж через скарги

Продюсер Аді Шанкар в інтерв'ю сайту Indiewire розповів, що творці мультсеріалу "Сімпсони" прийняли рішення прибрати зі сценарію Апу, власника магазину індійського походження. Автори прагнуть уникнути протиріч і скарг, які стали надходити до них набагато частіше в останні два роки.

Напевно, сценаристи влаштують якесь прощання з Апу, і це має запам'ятатися глядачам. Але персонажа виведуть з дії остаточно.

Минулого року Аді Шанкар спробував відреагувати на скарги по-іншому: він оголосив конкурс для охочих сценаристів, щоб ті допомогли переробити Апу. За його задумом, на пропозицію повинні були відгукнутися сценаристи крім білих чоловіків, які закінчили Гарвард і живуть своїми стереотипами щодо мігрантів. Результатом конкурсу мав стати перероблений Апу - "свіже, веселе і реалістичне відображення індійців в Америці". Шанкар вже відібрав сценарій-переможець і хотів би запропонувати його телеканалу Fox (на якому показують "Сімпсонів") для зйомок однієї з серій. Однак почув про бажання авторської групи відмовитися від Апу як персонажа.

За словами Шанкара, цією інформацією з ним поділилися двоє людей, які безпосередньо працюють над сценарієм і одне джерело, яке спілкується з творцем мультсеріалу Меттом Грейнінгом.

"Сімпсони" регулярно виходять на телеканалі Fox з 1989 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА