13:36 20.01.2020

Walt Disney відмовилася від слова "Fox" у назві двох кіностудій

2 хв читати

Кіностудія Twentieth Century Fox, придбана минулого року Walt Disney Co., змінила назву на Twentieth Century Studios, заявив представник Disney, слова якого наводять англомовні ЗМІ.

Американська кіностудія відмовилася від слова "Fox" і в назві кіностудії Fox Searchlight Pictures, що спеціалізується на незалежному кіно і також придбаної у медіа-компанії магната Руперта Мердока 21st Century Fox Inc.

За повідомленнями джерел, перейменування пов'язане, зокрема, з тим, що Disney придбала не всі активи 21st Century Fox Inc. Активи, які не ввійшли до угоди, включаючи телевізійну мережу Fox Broadcasting і телеканал Fox News, були виділені в окрему компанію - Fox Corp.

Disney вже почала впроваджувати зміну. Слово "Fox" було виключено з логотипів, що використовуються в рекламних кампаніях фільмів "Поклик предків" Twentieth Century Studios і "Під укіс" Searchlight Pictures.

Назви інших кіностудій, які раніше придбала Disney, включаючи Pixar Animation Studios, Marvel Entertainment і Lucasfilm Ltd., залишилися колишніми після зміни власника.

Назва Twentieth Century Fox використовувалася з моменту злиття Fox Film Corp. і Twentieth Century Pictures у 1935 році. Кіностудію Fox Film заснував Вільям Фокс у 1915 році. Fox Searchlight Pictures було створено в 1994 році.

Disney закрила угоду з придбання частини активів 21st Century Fox Inc. за $71 млрд у березні 2019 року. Крім кіностудій, Disney придбала телеканали FX Networks і National Geographic.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА