11:50 01.11.2018

Глава "Укртрансбезпеки" вважає провокацією підготовлену для його виступу карту з "російським Кримом"

1 хв читати

Глава Державної служби України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека") Михайло Ноняк вважає можливою провокацією підготовку співробітниками його відомства для його виступу карти з "російським Кримом".

"Через брак часу, саму презентацію я побачив лише під час виступу. Сталося неприпустиме! В презентації було використано карту Європи, на якій Крим був позначений як російський! Такий вчинок не може залишитися без реакції! Що це? Свідома, умисна провокація проти державного органу чи проти мене особисто, чи неумисна, несвідома помилка чиновника? Я попросив знайти відповіді на ці питання компетентний орган", - написав він у Facebook.

М.Ноняк також розмістив скани свого звернення до СБУ з цього питання й вибачився перед усіма українцями, зокрема й перед тими, які сьогодні на передовій зі зброєю в руках захищають Україну від збройної агресії Росії.

Як повідомлялося, міністр інфраструктури України Володимир Омелян доручив розпочати службове розслідування у зв'язку з використанням главою "Укртрансбезпеки" М.Ноняком карти з "російським Кримом".

М.Ноняк продемонстрував карту під час свого виступу в офісі ЕВА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА