14:17 01.11.2018

Арешт Вишинського продовжено ще на два місяці

1 хв читати
Арешт Вишинського продовжено ще на два місяці

Херсонський міський суд продовжив термін тримання під вартою керівнику "РИА Новости Украина" Кирилу Вишинському до 28 грудня.

Як повідомили агентству в прокуратурі Автономної Республіки Крим, таке рішення суд виніс у четвер, задовольнивши таким чином клопотання сторони обвинувачення".

"Суд продовжив термін тримання під вартою Вишинського до 28 грудня", - сказали в прокуратурі.

Як повідомлялося, 6 вересня Херсонський міський суд продовжив термін арешту К.Вишинського до 4 листопада. 23 жовтня Херсонський апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги захисту К.Вишинського й залишив у силі це рішення.

Українські правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинському повідомлено про ще одну підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.

Херсонський суд уже кілька разів продовжував К.Вишинському термін тримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА