08:22 02.11.2018

Затримано підозрюваних до замаху на сім'ю громадського активіста

1 хв читати
Затримано підозрюваних до замаху на сім'ю громадського активіста

Правоохоронці затримали трьох осіб, причетних до замаху на сім'ю активіста громадської організації С14, повідомила прес-служба Київської прокуратури.

"Сьогодні, 1 листопада, прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками ГУНП в області затримані 3 особи, причетні до замаху на вбивство батька лідера української праворадикальної громадської організації С14", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в жовтні поточного року зловмисники закинули вибуховий пристрій у вікно квартири в Борисполі, де перебував батько координатора організації С14. В результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження.

Під час досудового розслідування кримінального провадження, правоохоронці провели сім обшуків за адресами проживання фігурантів та місцем зберігання транспортного засобу, де виявили та вилучили вогнепальну зброю і боєприпаси.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч.2 ст.15 п.5 ч.1 ст.115 та ч.1 ст.263 КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА