14:12 04.11.2018

Поліцейські проводять необхідні слідчі дії у зв'язку зі смертю Гандзюк – Крищенко

2 хв читати
Поліцейські проводять необхідні слідчі дії у зв'язку зі смертю Гандзюк – Крищенко

У зв'язку з поширенням у соцмережах інформації про смерть в. о. керуючого справами виконкому Херсонської міськради, радника мера Херсона, активістки Катерини Гандзюк в лікарню виїхала слідчо-оперативна група поліції Києва, яка підтвердила факт її смерті, повідомив начальник ГУ Нацполіції України в Києві Андрій Крищенко.

"Повідомлення про смерть Катерини Гандзюк до чергової частини від лікарів не надходило. Однак для перевірки інформації, поширеної в соцмережах, в лікарню виїхала слідчо-оперативна група. Факт смерті підтвердився. Поліцейські проводять необхідні слідчі дії", – наводить слова А.Крищенка прес-служба столичного главку поліції в неділю вдень.

В ГУ Нацполіції також висловили щирі співчуття рідним померлої активістки.

Пізніше в прес-службі Нацполіції України зазначили, що інформація про смерть в опіковому відділенні Київської міської клінічної лікарні №2 жительки м.Херсона, радника Херсонського міського голови К.Гандзюк надійшла до столичного главку близько 12.00.

"Поліція проводить огляд тіла і слідчі дії за фактом смерті Катерини Гандзюк... Після висновків експертизи про причини смерті буде дана правова кваліфікація", – йдеться в повідомленні.

Також у відомстві нагадали, що в рамках розслідування кримінального провадження за фактом замаху на вбивство К.Гандзюк за статтею 15 (замах на вчинення злочину), а також пунктом 4 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України затримано групу осіб, обґрунтовано підозрюваних у скоєнні цього злочину.

"Розслідування щодо них практично завершено, і найближчим часом матеріали буде направлені до суду", – йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА