07:12 06.11.2018

У Празі був затриманий нардеп Андрій Лозовий

2 хв читати
У Празі був затриманий нардеп Андрій Лозовий

Народний депутат України, член "Радикальної партії" Андрій Лозовий був затриманий в аеропорту Праги за спробу розрахуватися фальшивими євро.

У Празі місцеві правоохоронці затримали нардепа від "Радикальної партії" Андрія Лозового в аеропорту перед вильотом до Києва. Як виявилося, він намагався розрахуватися фальшивими євро. Про це в Фейсбук повідомив лідер радикалів Олег Ляшко.

"За словами самого Андрія, в аеропорту він купував подарунок мамі, але євро, якими він хотів розрахуватися, виявилися фальшивими. Їх помічникові Лозового" обміняли "в одному з київських обмінників. Валютних кидал зараз вже шукає наша поліція, тому що "обмінник" зник . Ну а чеська поліція, я сподіваюся, негайно звільнить Лозового, який став жертвою обману валютних шахраїв, яких напевно кришує влада, інакше б вони не діяли так зухвало", - написав О.Ляшко в соцмережі Фейсбук у понеділок увечері.

Пізніше сам А. Лозовий повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук деталі скандалу.

"Став жертвою валютних аферистів. Помічник міняв гроші - і йому дали фальшиві (він зараз у поліції в Україні пише про це заяву). Був у Празі, хотів купити в Duty Free подарунок мамі і виявилося, що гроші - фальшиві. Оскільки в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими грошима прирівнюється до їх виробництва - мене затримали. Зняли з літака, як в кіно. Завезли до найближчого відділку. 8 годин тримали там, але, врешті-решт, розібралися, що я не вчинив злочин, а навпаки - став жертвою шахраїв"- зазначив А. Лозовий.

Зараз народного депутата вже звільнили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА