08:43 13.11.2018

Чоловік загинув в Ізраїлі внаслідок ракетного пуску ХАМАС

1 хв читати
Чоловік загинув в Ізраїлі внаслідок ракетного пуску ХАМАС

Одна людина загинула в ізраїльському Ашкелоні в результаті вибуху ракети, пущеної з боку сектора Гази по території Ізраїлю, повідомила служба швидкої допомоги країни "Маген Давид Адом" (МАДА).

"В Ашкелоні, в будівлі, біля якої у ніч на вівторок, 13 листопада, розірвалася ракета, виявлено тіло чоловіка і ще одна важко поранена жінка", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, число поранених у результаті вибуху досягло п'яти осіб, уточнили медики. Раніше повідомлялося про жінку, яка отримала осколкові поранення. Вона знаходиться в критичному стані. Крім того, осколками розбитого скла було поранено чоловіка і двох дівчин.

"З моменту початку ракетного обстрілу з сектора Гази і до 23:30 у регіональній раді Шаар-ха-Негев, а також Ашкелоні і Сдероті медична допомога була надана 34 ізраїльтянам", - зазначає прес-служба МАДА.

Представник військового крила руху ХАМАС Абу Обейда заявив про можливе розширення радіусу ракетних обстрілів ізраїльської території, пише газета The Times of Israel.

У відповідь на ці заяви, повідомляє видання, влада Ізраїлю вже санкціонувала знищення армією терористичних груп у секторі Гази на випадок, якщо ті спробують реалізувати загрози.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА