16:01 13.11.2018

На північний захід України найближчої доби прийде дощ із мокрим снігом

2 хв читати
На північний захід України найближчої доби прийде дощ із мокрим снігом

Найближчої доби, 14 листопада, атмосферний фронт, що переміщається із Західної Європи, принесе погіршення погоди в північно-західну половину України, повідомляє Укргідрометцентр.

На решті території країни в поле підвищеного тиску збережеться погода без істотних опадів; температурний фон кардинально не зміниться.

У західних областях очікуються дощі, у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській областях вдень сніг із дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

На решті території країни без істотних опадів. Вітер південно-східний із переходом у західній частині країни на північно-західний, 5-10 м/с, у Приазов'ї окремі пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 1-7 ° морозу, в Сумській області до 10 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, на півдні країни 2-6 ° тепла; у західних областях вночі 1-6 ° тепла, вдень 5-10 °, на Закарпатті до 14 °.

У Києві 14 листопада вночі без опадів, удень сніг із дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4 ° морозу, вдень близько 0 °.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 14 листопада найвища температура вдень була 21,7 ° у 2010 році, найнижча вночі -14,1 ° у 1908 році.

В Україні 15 листопада вночі в західних і північних регіонах, а також у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській областях, вдень на Прикарпатті, в Криму та місцями в Приазов'ї прогнозується невеликий дощ і мокрий сніг; на решті території без опадів.

Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, у південних, східних регіонах і Дніпропетровській області місцями пориви 15-20 м/с.

Температура в західних областях і Криму вночі 0-4 ° тепла, вдень 4-9 °; на решті території протягом доби від 3 ° морозу до 3 ° тепла (у східних областях вночі 3-8 ° морозу).

У Києві 15 листопада вночі очікується невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вдень без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0 °, вдень 0-2 ° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА