22:22 15.11.2018

Бойовики з мінометів обстріляли житлові будинки Південного в Донецькій області

1 хв читати
Бойовики з мінометів обстріляли житлові будинки Південного в Донецькій області

У ніч на четвер з території житлових кварталів Горлівки бойовики з мінометів обстріляли житлові будинки Південної Торецької міськради (Донецька обл.), зруйновані будинки місцевого населення, повідомила українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК).

"Уночі 15 листопада, під інтенсивний вогонь, який вели окупанти з мінометів калібру 82 і 120-мм з житлових кварталів Горлівки, потрапили житлові будинки Південного. Мінами калібру 120-мм повністю знищено два будинки місцевих жителів", - йдеться в повідомленні на сайті прес -центру штабу ООС у Фейсбук в четвер увечері з посиланням на українську сторону СЦКК.

В інформації зазначається, що через цей населений пункт проходить водопровід Горлівка - Торецьке, який забезпечує водопостачання майже 60-ти тис. людей.

"Через активні бойові дії російських окупаційних військ, існує велика ймовірність пошкодження його ділянки, яка перетинає лінію розмежування", - сказано в повідомленні.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та збройних формувань Російської Федерації з обстрілу населених пунктів, які ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. Окупанти безвідповідально і навмисно продовжують знищувати житлові квартали, порушуючи всі норми міжнародного гуманітарного права", - підсумували на українській стороні СЦКК.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА